Apartamentos rurales el Nus de Pedra
CAT ESP ENG FRA núm. reg. de turismo ATG-000015

TU OPINIÓN

A continuación un listado de opiniones de nuestros clientes. Esta sección se irá actualizando

Opiniones Clientes El Nus de Pedra



Regalo sorpresa 

Estuvimos en el apartamento EL REFUGI con mi pareja. Vaya paraiso hemos descubierto. Era un regalo de cumpleños sorpresa para mi pareja y la verdad es que a mi pareja le encantó. El apartamento tiene total intimidad y un precioso jardín privado donde estuvimos desayunando cada dia. 

La vistas desde la ventana de la habitación, por cierto, super acogedora y romántica, nos gustaron muchisimo. Ya hemos aconsejado este precioso lugar a varios amigos y sin duda nosotros repetiremos.

Alejandro de la Vega, 21/04/17

 

Setmana Santa súper !

Hem estat per segon cop amb els meus dos fills i la meva dona a l'apartament EL GRANER, hi hem decidit entre tots que El Nus de Pedra és el nostre allotjament ideal per anar amb nens, ho té tot i sempre està tot a punt. Hi estem molt a gust a El Nus de Pedra.

Hem passat una Setmana Santa de descans, sortint d'excursió cada dia, a la nit amb el frontal a buscar granotes, i a veure estrelles que se'n veuen un piló.

Luis, 17/04/2017


Hem fet una gran descoberta

Pel que vam veure a la pàgina web quan vam fer la reserva era un lloc fantàstic, però la veritat és que El Nus millora molt en la realitat. És un lloc màgic, ple de pau i es veu un lloc estimat pels propietaris, cosa que es transmet només de conèixe'ls. Està tot net, impecable, ben cuidat, còmode, ampli l'apartament i unes vistes sobre la Vall impressionants. Ja volem tornar a venir!

Imma i Santi.  gener 2016

Ens hem casat al Nus!

Fa aproximadament 7 mesos ( 6/09/15) vam passar un cap de setmana inoblidable al Nus. Mai l'oblidarem. Varem celebrar el nostre casament.Tant bon punt vam decidir casar-nos teniem una cosa clara, volíem que fos aquí al Nus. La Montse i el Joan ens ho van posar tot molt fàcil, vam tenir la seguretat que tot sortiria perfecte. A part del dissabte de la celebració i àpat que no podia haver anat millor, el cap de setmana amb tota la família va ser genial i complet. Volem agrair a en Joan i la Montse la seva amabilitat i hospitalitat.

Andreu, Eva i Irene.  2015

Wunderbar erholsam!

Wir haben im August 2015 bei Montse und Juan eine wunderbare Woche erlebt. Ihr Anwesen befindet sich im Llémena-Tal, der Blick bis nach Girona ist großartig. Unsere Ferienwohnung war liebevoll eingerichtet und mit allem bestückt, was man so braucht. Im kleinen Waschhaus stehen Waschmaschine, Waschmittel etc. kostenlos zur Verfügung. Am Gemeinschaftspool kann man wunderbar entspannen und für die Kinder gibt es Spielgeräte-und Spielzeug ebenfalls kostenfrei. Mit bereitgestellten Fahrrädern kann man die grandiose Natur der Umgebung erkunden. Montse und Juan sind das herzlichste Vermieter-Ehepaar, das wir jemals getroffen haben. Sie standen uns bei Fragen aller Art hilfreich zur Seite und gaben erstklassige Restaurant- und Ausflugstipps. Wir waren zum ersten Mal im 'El Nus de Perda' - aber sicherlich nicht zum letzten Mal. Vielen Dank Montse und Juan!

Esther & Robert mit David und Noam. Octubre 2015

Una Semana Santa estupenda

Mucha tranquilidad, muchos juegos para los peques y muy acogedor el apartamento y toda la casa. Nos lo pasamos muy bien todos con el taller de huevos de chocolate de Pascua. Gracias por todo.

Familia López.2015

One week, wonderful holiday

Thank you so much for looking after us all so well last week. All the family had a wonderful holiday staying at El Nus de Pedra and are immensely grateful for your hard work in ensuring our stay was outstanding. I hope the rest of the summer remains busy for you. Regards.

Paul 2015

Cap d'any en familia

Vam tenir la bona idea de llogar un apartament, el Graner amb els nostres dos fills petits. Va ser una idea molt encertada. L'apartament era gran i molt confortable. Els nens estaven encantats amb la sala de jocs i no volien marxar mai de la casa. Vam aconseguir descansar molt i vam marxar amb molta sensació de pau. Tot està molt net i molt ben cuidat. S'hi arriba amb facilitat des de Bcn i des d'allà vam fer 2 excursions que la Montse ens va recomanar i va ser molt agradable.

Desembre 2015

Nos encantó

Alquilamos el apartamento El Refugi. Estuvimos allí 3 noches y nos encantó el lugar, el apartamento, las zonas comunes. Está todo impecable y el apartamento si vais en pareja es ideal, íntimo, buenas vistas, acogedor, romántico. Mejor que en la web. Los dueños nos atendieron de maravilla. Con un montón de ganas de volver.

Diciembre 2015

Tardor amb parella

Hem estat 2 nits a l'apartament EL REFUGI amb la meva parella. No és el primer cop que venim al Nus. Busquem tranquil·litat i pau i aquí sempre hi estem molt a gust. Recomanadíssim per anar amb parella aquest apartament.

Octubre 2015

Dels llocs més bonics de Catalunya

Som una parella amb una nena de 5 anys. Hem estat allotjats a l'apartament El Graner durant una setmana del mes de juliol. Estem molt satisfets d'haver escollit El Nus per passar les vacances, hem encertat de ple perquè la casa és gran i espaiosa, els apartaments molt nets i espaiosos, tenen rentaplats i tot el parament ben pensat . Sopàvem cada nit a la terrassa del nostre apartament mentre la nostra filla dormia a l'habitació. Una pau que no l'hem vist mai enlloc, un cel estrellat i clar. La sala de jocs infantils una passada, el jardí de la Masía ben cuidat, un lloc fantàstic. Ja hem dit a en Joan i la Montse que no serà el darrer cop que hi anem. Seguiu així de bona gent i bons professionals, un goig.

Manel, Silvia i Irene. Breda. 2015


Como si fuera un balneario, mejor aún.

Estuvimos una semana con mi esposa en el apartamento EL REFUGI. Mejor elección imposible, nos encantó. Tiene un jardín del apartamento que es un encanto. Se descansa un montón, se respira mucha paz en ese lugar. Joan y Montse son un encanto y siempre están dispuestos a recomendar. Además yo soy muy exigente con la limpieza y los pongo un 10. 

Desde el alojamiento andamos por todas partes con facilidad, visitando Girona, la Costa. Dos dias nos quedamos de relax en la piscina, y vaya relax y qué vistas. 
Ya recomendé a mi hermana y a su pareja El Nus de Pedra y en cuanto llegue al trabajo lo recomiendo a mis compañeras de trabajo.

Agur, Inés y Pablo. Getaria 2015


Lindo lugar y confortable

Viajamos desde Argentina y estuvimos alojados en El Nus de Pedra con otra pareja durante una semana. Visitamos la región y gozamos de este lindo lugar cargado de historia y hospitalidad.

Junio 2015

El apartamento EL Galliner nos pareció una auténtica maravill

Todo impoluto y confortable. Joan y Montse de gran hospitalidad. El jardín un encanto y la piscina un paraíso. Resulto ser un lugar bien ubicado para visitar el norte de la región. Os mandamos besos desde Buenos Aires.

Abril 2015


Lovely house. we would highly recommend to anyone - old, young, families or couples.

We're a family of 2 adults and two children, 11 and 13 year old. We spent our two week holidays in this beautiful appartment this year. 
We have stayed in some lovely houses, but never in one so well presented and so clean. The pool was perfect- saline rather than clorine_ and kept perfectly clean by Joan every during the stay. The garden was wonderful-we ate every meal on the terrace. A fantastic place which we would highly recommend to anyone- old, young, families or couples.

David, Caroline, Lia and Danielle from Seatle ( USA) 2015


Más de lo que esperabamos. Nos encantó.


Con mi marido y mis dos hijos gemelos pasamos en el Nus una semana de abril. Encontramos los apartamentos por internet y ya nos gustó. La sorpresa fué que al llegar todavía nos sorprendió y nos gustó más el lugar, es una auténtica maravilla y el trato de los dueños un 10. Vivimos en Barcelona y solo a una hora de la ciudad llegas facilmente al Nus y conectas con la tranquilidad y paz de este lugar.

Los apartamentos son de gran calidad, acogedores y todo está perfectamente cuidado. Los gemelos estuvieron disfrutando y con mi pareja nos relajamos un montón. Ya tenemos reserva para este verano y con unas ganitas de Nus de Pedra. Ana , Miguel y los peques Mario y Pablo. Barcelona 
De lo mejor en turismo rural
Los apartamentos están bien decorados, con mucho espacio, confortables, acojedores pero lo que más me gusto a todos fueron las zonas comunes y el trato por parte de los propietarios. Maravilloso lugar y maravillosa gente. Sin duda volveremos.

Mario y Pilar. Zaragoza 2015

Festa familiar Cap d'Any, tornarem


Amb els cosins hem passat el cap d'any al Nus i amb els avis i la tieta. Ens han tractat de meravella, la casa és gran i acollidora, els espais comuns, amb la llar de foc són únics. Mai havia estat en una casa rural tan ben equipada. La petita Carla no volia sortir de la Sala de Jocs i l'avi Pere ha fet migdiades i llegit molt a la biblioteca del Nus. Hem caminat fins a la font, pel camí ral, hem anat a muntar a cavall. 3 nits de molt bon record.

Desembre 2015

Per Nadal, vacances al Nus.

Hem passat un Nadal fantàstic, 6 dies al Nus que hem gaudit del descans i de la bona companyia d'en Joan, la Montse, la Trufa..... Hem tornat com nous cap a casa i amb ganes de tornar a venir, fins ben aviat.

Familia Grafols- Bosch 2015


Catalunya em té enamorada, visc a Irlanda.

El Nus de Pedra també ha aconseguit enamorar-me. Espero tornar-hi amb el petit o la petita que porto a dins, vull que disfruti del Nus. Tornarem, segur. Gràcies Joan i Montse i Trufa, sou molt amables i hospitalaris.

See you On June, Anny 2014 


Millor tracte i professionalitat, impossible.

He estat a moltes cases rurals. M'havien parlat molt bé de EL Nus de Pedra i n'havia llegit bons comentaris. Un cop hi ets entens perquè la gent en parla tan bé. Tot està molt ben cuidat, ple de detalls, en Joan i la Montse viuen plenament abocats a la seva feina, els he vist parlar amb anglès, francès, italià, com si fossin les seves llengües i els he vist uns professionals rurals increïbles. Ja els he felicitat personalment, ara en volia deixar constància. Està tot impecable i m'han assessorat de mil llocs per anar, donant mil voltes a qualsevol oficina de turisme.

Per mi és el millor allotjament rural que he estat de llarg. Ja sabeu Joan i Montse que tornem, amb reserva confirmada des d'ahir mateix.

Família Pons- Vallmajó. Novembre 2014


Estancía calida.

Desde Galicia, hemos estado en Julio dos adultos y dos niños y solo podemos dar las gracias por hacernos la estancía tan agradable...Perfecto.

Julio 2014

El Nus de Pedra - ideale uitvalsbasis voor bezoek aan Catalunya

We zijn net terug van een uiterst aangename vakantie in Catalunya met als uitvalsbasis het mooie, in het groen gelegen domein El Nus De Pedra dat op een klein half uur van de luchthaven van Girona ligt. We werden uiterst hartelijk ontvangen door de eigenaars (Joan en Montse) die ons, ondanks het late aankomstuur (23u30) toch nog aan een maaltijd hebben geholpen. Er werd gebeld naar een nabijgelegen restaurant waar wij nog enkele heerlijke tapa's mochten gaan ophalen. Ook tijdens ons verdere verblijf konden wij telkens rekenen op nuttige adviezen over uitstappen, restaurants en mooie verborgen plekjes in de natuur waar haast geen buitenlandse toeristen komen. Het domein ligt zeer mooi in het groen en is pico bello onderhouden. Het zwembad is niet overdreven groot maar biedt welkome verfrissing en er zijn alleszins voldoende ligzetels, stoelen en tafels (in de schaduw) om er een aangename tijd door te brengen. De kinderen hebben ook veel plezier beleefd aan de basketballring die is voorzien. Er is ook nog een grote gemeenschappelijke ruimte met o.m. een speelkamer, biljartkamer, zithoek waar verpozing gevonden kon worden wanneer het te heet werd of wanneer het regende (wat gelukkig slechts twee dagen het geval was). Ons goed onderhouden appartementje had twee slaapkamers, een badkamer en een kleine living met keuken. Het keukentje was basic maar volstond om af en toe iets kleins klaar te maken. Aangezien de meeste restaurants door de week onder de middag een menu voor slechts 10 euro aanbieden (incl. wijn en water), was er echter nauwelijks behoefte om zelf te koken. We hebben dan ook volop genoten van de Catalaanse keuken! Bij deze nogmaals hartelijk dank aan Joan en Montse voor hun warme onthaal. Wij kunnen El Nus de Pedra helemaal aanbevelen als uitvalsbasis voor een bezoek aan het mooie Catalunya!

Frans, Kathleen, Hendrik en Sofie uit Leuven. 2014

Fantàstica!

Han estat 4 dies molt macos. L'entorn fantàstic i la casa encara més. No li faltava detall. Tornarem per fer una barbacoa i per veure les estrelles. Prometo no portar pintaungles. La Montse i en Joan molt, molt atents.

Abril 2014

Inmejorable

Somos viajeros y adictos a casas rurales. Sin lugar a duda la mejor a mi manera de ver. La encontramos a través de booking, vimos que tenia muy buena nota ( entre las 10 mejores de España y la primera de Cataluña) y esto ya nos animó a reservar. Como os digo inmejorable, ya saben que el proximo julio volvemos. Gracias a Joan y a Montse por cuidar tanto este paraiso, EL NUS.

Javier, Flor y Marina. 2014

Éntorno idílico

Quiero dejar mi opinión de este lugar idílico en el que he pasado un fin de semana. Lo que más destaco es el lugar, el silencio y la paz. Tengo que decir que el trato ha sido muy familiar y atento, me ha sorprendido la cantidad de servicios a nuestra disposición que entran con el alojamiento, como barbacoa, bicicletas gratuitas a nuestra disposición y las áreas comunes donde se puede disfrutar de sala de billar, biblioteca y salón con mesa de reuniones. El ambiente es muy familiar ya que suelen alojarse familias con niños y me he encontrado como en familia. El entorno tiene muchos lugares de interés y para hacer actividades como senderismo, montar a caballo, etc. Para mi ha sido un fin de semana romántico y para repetir. Gracias.

Junio 2014

One of the best places I've ever stayed.

My wife and I just spent for days at this wonderful place. It was a completely unexpected surprise. Everything was great, the location, the rooms, the views, the price, and most of all, the owners. Definitely two of the most caring people I've ever encountered in the hotel business.

I really hope to find an excuse for us to go back there again one day.

Girona is just a few minutes by car, which makes it very convenient if you want to run in to shop or have a great dinner. 
Secluded treasure in beautiful groubs 15 minutes from Girona.
There are great facilities included for your stay that you can use, such as the best-provisioned kids room I've ever seen, a cosy reading room, outdoor table tennis and BBQ area, etc. which makes for a varied and rewarding visit.

Joan and family were really heplful and friendly, helping us out and taking the lead when our flights were cancelled and we gad to print out new boarding passes. He even phoned Europcar on our behalf and sorted us out. Ast to see some of the original features of this wonderful house. 
We arrived in a disorganised state with no food, but we were supplied with a hearty tray of bread, ham, cheese and wine that kept us going, and even got a sundowner. Catalan-style, on our last evening. A great place, very hospitable hosts, and well worth a few day's stay.

Gavin 2014


Excel·lent lloc per anar en família i desconnectar

Vam passar 3 nits al maig del 2014 allotjats a l'apartament EL CELLER. És un apartament petit en el que ens van posar un bressol i una trona pel peque. Hi cabiem molt bé. Molt ben equipat i molt i molt net.

La nostra idea era estar per l'entorn de la casa sense haver d'agafar el cotxe i fer excursions. Ho vam poder fer i vam estar molt relaxats. Hi havia més gent a la masia, famílies, parelles,però no es notava perquè l'espai és ampli i pots tenir molta tranquil·litat. Pels nens va molt bé perquè hi ha un parc amb gronxador etc. i també una sala de jocs. La piscina no la vam poder fer servir perquè feia aire, però tot està molt ben cuidat i la piscina era molt neta i nova i ben cuidada. Ens van atendre molt bé, vam necessitar ajuda per sintonitzar un aparell i ens van ajudar de seguida. Hi tornarem. 
Cap de setmana per repetir!
Aquest cap de setmana he estat al Nus de Pedra i cal dir que tinc tota la intenció de tornar-hi ben aviat. El paisatge promet pau, tranquil·litat, intimitat i descans. La masia té un encant especial, possiblement gràcies a la seva antiguitat i alhora també, gràcies als seus propietaris, amables i hospitalaris, que en són l'ànima. M'ha enamorat la filosofia del Nus de Pedra, implicats amb la natura i amb la història...Val molt i molt la pena! Una forta abraçada i fins aviat!

Mònica, maig 2014

Que du bonheur!

El Galliner, un bel appartement pour 4/5 personnes, bien equipé, dans un havre de paix. L'accueil de Montse et Joan est très chaleureux et ils traitent de te mettre tout à disposition durant le séjour. Le cadre est splendide, dans une nature profonde et calme en pied de forêt. Y être allé avec notre fille de 15 mois fût vraiment bien car le site et bien adapté et il y avait beaucoup de familles avec des petits enfants. Un très bon endroit pour être en famille, entre copains ou en groupe de rando. Très recommandable.

Mai 2014

Reunión de familia, excelente recuerdo

Con mi hermano buscábamos un sitio para celebrar los 50 años de boda de mis padres y poder alojarnos con mis sobrinos y hermanos en una casa. Dimos con EL NUS y quedamos encantados, el sitio es estupendo para organizar una fiesta familiar, nada que ver con una casa de colonias. El Nus tiene mucha clase y la sala donde se festejamos la fiesta de mis padres es super acogedora y bien equipada. Montse nos ofreció todas las facilidades y tiene decorada la casa con mucho gusto. El exterior también está muy cuidado y mis padres estuvieron muy contentos y volveremos el mes de septiembre.

Junio 2014

Cap d'Any 2014

Som una parella que volíem celebrar un cap d'any tranquil, a EL NUS hem trobat la tranquil·litat. Acabem de descobrir un paradís, el mes de maig tornarem, volem veure aquest fantàstic lloc a la primavera. Gràcies per la vostra amabilitat, Joan i Montse.

Des de Tarragona, Clara i Ramon Vila.2014

Hope to return

We are Paul and Susan from London. A wonderful holiday, very confortable + welcoming.Beautiful sunrandings. Pool great fun. Joan, Montse and Trufa vey friendly. Sorry our terrible Spanish. Would very highly reccomend this place. Hope to return.

June 2014

4t cop i tornarem.

Hem estat aquí 3 cops i aquest és el 4t. Per nosaltres és un lloc de desconnexió, de pau a tots els nivells. Per a nosaltres és el millor lloc per oblidar-me de les meves tensions. Aviat tornarem amb els meus pares, tenim ganes d'ensenyar-los EL NUS. Estem molt agraïts a la Montse i a en Joan, són bona gent i ens tracten molt bé.

Antonio i Mireia 2014

Un Pont perfecte!

Hem passat el pont de la Merçe a casa vostra i ha estat magnífic. Les nenes s'ho han passat molt bé i no paren de parlar del Bitxo i la Trufa, ah!!! i les gallines!! Gràcies per tot, tant aviat poguem tornarem segur. Un lloc idílic.

Setembre 2014

Superbe séjour.

Un gran merci pour tout.

Superbe séjour. Les gamins ont bien aimé la sortie à Girone. À bientôt et on garde contact.

Amitiés. Sylvie.2014

Setmana de tranquil·litat

Acabats d'arribar de Tenerife. És la nostra 5a vegada a EL NUS, setmana de tranquis, com sempre us diguem: fins aviat,

Juny 2014

Espectacular

El sitio supera las fotos que hay en internet. La recepción de Joan y Montse, un encanto. Nos lo pasamo bien con Alvaro en la sala de juegos, ya quiere volver. Hasta la próxima, volvemos en abril con unos amigos.

Marzo 2014

Pipa pels petits

És la segona vegada que venim, els nostres nens ens demanen d'anar a la casa del Nus. La sala de jocs pels nens és increïble, mentre nosaltres llegim a la sala d'estar o naveguem per internet ells juguen, la Marina i en Jan, tenen 7 i 3 anys. La neteja és perfecte i el tracte d'en Joan i la Montse una passada. Gràcies de part de la família Gil i fins l'abril que tornarem.

Febrer 2014

Family Hendrik- July 2013

'Wij mochten met ons 4-tjes eind juli, begin augustus 2013 een weekje verblijven bij het gezin van Joan. Wij werden er heel hartelijk ontvangen en genoten van de rondleiding op het domein (dat heel goed onderhouden is). Ook ons huisje was tip top in orde met alle nodige voorzieningen. Het ontbijt, dat ter plaatse kon besteld worden, was ruimschoots voldoende en steeds gevarieerd. Tevens kregen we de nodige uitleg over de bezienswaardigheden in de streek. Joan en zijn gezin stonden ook steeds klaar bij eventuele vragen van ons. Kortom dit was voor ons de ideale vakantie in een zalige omgeving. Wij raden dit iedereen aan en komen zeker terug.\r\nMuchas gracias Joan y familia.\r\nHendrik,

Annemie, Eva & Helena\r\n(Belgica)

Que du bonheur ! juillet 2013

El Nus de Pedra est un havre de paix dans un cadre magnifique et l’accueil y est chaleureux. Les gîtes sont agréables et originaux, les bâtisses sont pleines de charme et l'ensemble fait penser à un petit village. Nos (grands) enfants ont particulièrement apprécié la piscine et les diverses installations mises à disposition (ping-pong, billard,...). Ce lieu incite vraiment au repos et à la détente mais mais offrent également de multiples possibilités de promenades et de visites. Nous sommes donc enchantés par notre séjour et nous remercions les propriétaires pour leur gentillesse et leur disponibilité.

Famille Coelho - France

Dies perfectes!!!

Hem passat uns dies genials amb els nostres fills i la gossa. El tracte ha estat fantàstic i l'allotjament perfecte! Val la pena tornar a repetir l'experiència ab tota la família! Moltes gràcies per tot!

Mònica i familia Puig, març 2013

Fêter mes soixante ans

De passage pour fêter mes soixante ans, nous avons passé une semaine fantastique. Accueil magnifique par des gens ouverts et super sympas, chambres spacieuses et très bien amenagées, infraestructures qui invitent au farniente, mais avec l'aventure toute proche. multiples possibilités de ballades.

Nous avons également apprécié les petits-déjeuners et les repas préparés avec beaucoup d'attention par les propriétaires.

Encore merci pour ce séjour inoubliable. Nous reviendrons!

Septembre 2013

We enjoyed it !

We arrived home well after a nice stay in your premises. Thanks for the perfect service, nice rooms and nice environment. Looking forward for a next stay ! Marijke & Roger Laermans -

Berchem Belgium 2013

EL PARAISO

Acabamos de pasar tres días en el "nus de pedra" ha sido fantástico. Al apartamento no le faltaba detalle, la piscina, el parque, la sala de juegos, super completo. Solo se escuchaba el canto de los pájaros. los restaurantes recomendados por Montse y su marido excelentes. Repetiremos seguro, hemos estado en varias casas rurales pero esta es de 10. gracias por todo, volveremos

Angel, Marina, Joan y Eva , junio 2013

REPETIREM BEN AVIAT!!!

Gràcies per l'agradable estada que hem passat a la vostra casa rural "El Nus de Pedra", ens hem sentit molt ben acollits per la vostra amabilitat en tot moment. Una casa rural de luxe, amb totes les comoditats i un entorn i paisatges indescriptibles de bonics! Hem gaudit molt de la tranquil·litat de la Vall de Llémena, una zona que no coneixíem però que ben aviat us tornarem a visitar per disfrutar de la situació privilegiada que teniu i conèixer nous racons!! Una abraçada,

Anna 2013

El Nus de Pedra: een echte aanrader voor een mooie vakantie

El Nus de Pedra is een prachtige omgebouwde boerderij met appartementen in de buurt van Girona. Lekker uitrusten, prachtige omgeving en prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan deze bestemming van harte aanraden!

Eva i Albert 17/19-02-2012

Un lloc molt especial, tracte i atenció perfectes. Tot net i pulit, l\' apartament ampli i absolutamnet equipat, l\' entor i l\' espai comú fets a mida. Bones rutes BTT....en fi, res dolent a dir, nosaltres em quedat encantats..tornarem segur.

 Una estada inoblidable.

Hem passat un cap de setmana al Nus de Pedra amb la nostra filla de 4 mesos. Ha estat una experiència fantàstica. En Joan i la Montse ens han fet sentir com a casa i ens han recomanat els millors racons de la Vall del Llémana. Tant l'apartament com les zones comunes són molt acollidors i estan decorats amb un gust exquisit. El Nus de Pedra és altament recomanable, nosaltres de ben segur que hi tornarem.

Maig 2013

Geweldige vakantie!

Wij hebben enorm genoten van onze vakantie in el Nus de Pedra. De omgeving is prachtig, we hebben er veel gewandeld en gefietst. We vonden het erg prettig dat het op slechts een half uur rijden van het vliegveld van Girona ligt. Ons appartement was van alle gemakken voorzien. El Nus de Pedra is echt een aanrader waar we zeker nog eens terugkomen.

Fam. de Groot - Rotterdam (Nederland) 2013

Per Setmana Santa. Un lloc cuidadísim

Només d'arribar ja notes una acollida amable i acollidora. El lloc està cuidadísim i molt net. Et pots moure en llibertat per tots els espais, els apartaments són amplis i ben equipats. A la nit hem descansat de meravella, els llits amples i còmodes. Tornem a casa per força, ens quedaríem amb en Joan i la Montse a EL NUS.

El mes de juliol tornarem, ja tenim reserva feta.

Familia Puig-Martí,2013

Como en casa

Muchas gracias por vuestra amabilidad y hospitalidad, recuerdos a Trufa que nos acompañó cada dia de excursión. Volveremos la próxima Semana Santa seguro.

Paula, Maria, Alex y Victor- Madrid. 2012

Seguro que no será la última vez

Nos quedaron excursiones y rincones por visitar. Nuestros hijos disfrutaron con el parque infantil, las gallinas, Trufa, los libros de Tintín, la sala de juegos. Las partidas de ping-pong geniales, la visita a la iglesia fenomenal. Nos vamos con ganas de regresar. Vamos a recomendaros seguro.

Pablo y familia. Navarra 2012

Privilegiadamente ubicado.

Es un lugar privilegiadamente ubicado, estratégicament apartado, maravillosamente acondicionado, por eso y porque nos habéis hecho sentir com en casa, tened seguro que volveremos.

Sergio. Huesca 2012

Truly special and definetly magical

You have created a beautiful place. The details and your hospitality have made our stay very special. We wish you lots of succes and hope to return. From NY family DANKILMER.

Shipper family 2012

Hemos pasado un fin de semana estupendo. 

Supera con creces las espectativas cuando ves las imágenes es bonito, pero estar allí y poder disfrutar es impresionante, el trato, el entorno, los alojamientos, la limpieza, lo bien cuidado que esta todo. En fin nuestra puntuación entre un 0 y un 10, es un 20. Volveremos a ir, merece 100% la pena. Hasta pronto y muchas gracias a Joan y Montse, por una atención tan buena.

Junio 2012

Un lloc idílic i acollidor

He pogut viure tot un cap de setmana al Nus de Pedra podent aprofitar cada instant i tenir la sensació única que el temps s'atura.

Juny 2011

2 weken in Nus de Pedra 2011

In juli ben ik 2 weken met mijn vrouw en 2 kinjderen van 5 en 8 jaar in Nus de Pedra geweest. Het was een geweldige vakantie. De appartementen zijn erg schoon en van alles voorzien, het zwembad is erg mooi en den tuinen zijn zeer good onderhouden. De eigenaars kennen de omgaving erg goed en geven advies over wat de moeite waard is om te bezichtigen. Ze spreken goed engels. Het is er erg rustig en uitermate geschikt voor families met kinderen. Wij zullen het aan al onze vrienden aanbevelen en gaan er zeker weer onze vakantie doorbrengen.

Families de Vries. 2011

Tres cops al Nus i repetirem. juny 2011

Una vegada més fantàstic. Tothom ho diu, però és la veritat. L'espai, els amos, l'entorn... tot acompanya per poder gaudir d'uns dies de pau i relax. L'idea dels espais comuns i l'habitació de jocs infantils és molt bona. La nostra filla n'ha gaudit molt. Sens dubte tornarem.

Mati, Abel i Emma. 2011

Hem tornat després d''un any! maig 2011

Hem tornat després d''un any i com sempre m'he quedat sense paraules. Moltes gràcies per tot, ens feu trobar com a casa nostra. Tornarem a venir el mes d'agost.

Pere i Esther.2011

Très beau coin ! MAI 2011

Très beau coin qui merite bien dêtre connu. Merci pour l'accueil. Les appartaments sont au top- calme. Il y en a pour tout le monde, les petits el les grands.

Carole-Ambre- Pierre ( les Toulousains). MAI 2011

Quelques jours de rêve AVRIL 2011

Nous avions vu des photos. Mais à notre arrivée, cétait l'enchantement. Accueillis par toute la famille, nous nous sentions attendus et avons bénéficié de l'accueil bienveillant de Trufa. Ces quelques jours à El Nus de Pedra resteront un souvenir inoubliable. Nous avons rencntré des personnalités étonnantes (le fermier entre autre) et Saurabh nous a étonné par son habileté à travailler le jardin. Des appartements abdolument fabuleux, équippés de tout le nécessaire et même plus. Que les familles n'hésitent surtout pas à venir visiter ces lieux enchanteurs. Un endroit où c'est certain nous reviendront. Merci de nous avoir permis de vivre ces instants merveilleux. Nos félictations à Helena et Ardriana pour leur efforts à essayer de parler français et tous nos voeux pour l'avenir.Encore merci à vous Montse et Joan. Suzanne, Gérard,

Suisse AVRIL 2011

Gràcies per l´acollida!! Un lloc per recomenar!! JUNY 2011

Hem passat dos dies fantàstics! Una acollidora casa plena de detalls, immersa en un bonic entorn, ple de pau i tranquil.litat! I les nostres filles han gaudit molt de la sala de joguines i del parc infantil!

Juny 2011

Ideal amb nens petits

Hem estat 3 dies al Nus de la Pedra i lexperiència a valgut molt la pena. L'entorn es molt tranquil, els apartaments tenen totes les facilitats i el tracte rebut a sigut inmillorable. Tornarem.

Irene, Manel i Pol. Cerdanyola del Valles 2011

Una passada ! Tardor 2010

El Nus és un allotjament rural d'altíssima qualitat,per molts motius: pel tracte exquisit i natural de la Montse i en Joan, que estan per tots els detalls, per la bellesa arquitectònica de la casa i el seu confort ( per dins i per fora); pels equipaments, pensats per poder gaudir de l'estada ( els espais comunitaris donen molt de joc, sobretot si tens nens i t'enganxen dies de pluja, com va ser el nostre cas...); pels serveis, bici, wifi, informació turística, espai de lectura...) pel paisatge i l'entor, que et permet fer caminades, rutes en bici, per senders i itineraris de gran bellesa; per la gastronomia de la zona ( molt especial), etc.. Per nosaltres, que som consumidors habituals de turisme rural, ha estat la millor experiència de turisme rural, fruit sens dubte de la dedicació i l'esfoç constant de la Montse i en Joan. Moltes gràcies i fins aviat, un petó també a la Trufa.

Carme, Santi, Nil i Biel. Sant Pere de Vilamajor. 2010

La Mercè 2010 al Nus de Pedra

Som les guanyadores del concurs de la revista Descobrir Catalunya i vam estar el cap de setmana de la Mercè 2010 al Nus de Pedra. Felicitem a en Joan i la Montse per tenir una casa tan ben cuidada, per atendre'ns tan bé i per guiar-nos en totes les excurions que van fer. Coneixen bé el territori i disfruten explicant rutes. Els apartaments són acollidors i et sents lliure en tot moment. Recomanarem sens dubte aquest lloc i tornarem a la primavera.

Belén i Anna. 2010

S'HA DE REPETIR!!!

Ens vàrem oblidar d'escriure al llibre de la biblioteca abans de marxar!!! La Mariona us volia dir que vol tornar quan ella ja camini per poder córrer per la increïble gespa de la piscina, jugar amb totes les joguines de la sala de jocs i anar amb bici per la vostre magnífica vall. Sense dubte els pares hi estem completament d'acord...tornarem, sí senyor, millor no hi hem pogut estar!!! Moltes gràcies!!!

Mariona i familia 2010

Segundo verano en el Nus.

Es la segunda vez que pasamos la vacaciones en el Nus de Pedra y la verdad es que es un sitio ideal. Montse y Joan son los dueños más amables y encantadores que se puede encontrar. El año pasado pensamos que eran las mejores vacaciones que podiamos tener pero este año ha sido muchísimo mejor. Volveremos seguro.

Helena, M. Carmen y Paco. Agosto 2010

Het was fantastisch!

We hebben genoten van een heerlighe vahanti op een prachtige lohatie waar we heel gastury zyn ontvangen. Het was fantastisch !!!

Een pleh om zeher naar terug te heren!!!!

André, Bea en Jolign de Jager.Breuhelen. Nederland. 1-08-2010

Fiesta 50 años boda- Junio 2010

Los 25 de la familia Andreu nos despedimos con satisfacción de la casa. Gracias Joan y Montse, no nos faltó atención, amabilidad y afecto.

Com a casa Juliol 2010
Al Nus et sents com a casa, gràcies per la simpatia i l'amabilitat i les estones de conversa que ens heu ofert. Necessitavem aquest racó de pau, molts petons, tornarem al setembre !!!

Familia Andreu 2010

Pont de Sant Joan, 2010

Un lloc perfecte per poder descansar dels sorolls de la ciutat. Ambient familiar, gent simpàtica, tranquil·litat, relax, tota una mescla de bones sensacions. Perfecte per vindre amb nens. Tornarem segur amb els nostres amics.

Retorn a la pau

Quan has vingut al Nus de Pedra tornes a trobar la pau i tranquil·litat que has anat perdent amb el temps. Segur que tornarem, Joan i Montse, perquè ens heu fet passar un cap de setmana inovidable.

Anna i David, 20/6/2010

Sant Jordi 2010

Vinimos a celebrar el Sant Jordi en el Nus de Pedra. La hospitalidad de la família nos encantó. Ha sido genial y hemos quedado muy contentos con los servicios de la casa. Un 10 para esta casa rural. Javi, Mónica y Nerea.

Abril 2010-Sant Jordi.

Navidad Especial, familiar y recomendable

Un grupo de familiares dedicimos pasar las Navidades, cinco dias, en el Nus de Pedra. La atención de sus propietarios fue extraordinaria y la experiencia fue inolvidable. Disfrutameos todo el grupo de su gran sala de estar, nuestros hijos pequeños disfrutaron sin peligro alguno de los alrededores y nuestra familia se sintió muy arropada en este lugar. Un familar incluso comentó que los médicos debian recetar El Nus de Pedra. Es un lugar lleno de paz. Gracia Joan y Montse, recuerdos a vuestra cariñosa perrita Trufa. Volveremos en otra epoca del año a visitaros. Un abrazo

Navidad 2009

Un lugar " especial"

El verano del 2009 han sido las primeras vacaciones que mi mujer y yo pasamos con nuestra bebita de 8 meses y al ser estas las primeras y ser ella aun tan pequeñita, queríamos que fueran en un sitio cercano pero especial. Ahora podemos afirmar que "El Nus de Pedra" es ese lugar. Nada mas llegar al aparcamiento y al acercarte a la recepcion ya "sientes" que ese lugar no es como muchos otros. El Nus de Pedra es ante todo una masia catalana preciosa y cuidada al mínimo detalle y que para no desentonar, su entorno es igual de excepcional. Con unos espacios comunes fuera de la común y de lo habitual.Sus apartamentos también estan llenos de encanto y buen gusto. Si eres amante de la limpieza y el orden aquí los tendrás siempre presentes, y si te gusta el trato personalizado, Montse y Joan se encargan de ello, seguro. Lo único "malo" es que, te estas marchando y ya estas deseando volver.

Familia Aguilar. Agosto 2009

Gracias desde Dinamarca. Julio 2009

Hola Joan y familia. Gracias por una estancia maravillosa ! El Nus de Pedra ha superado nuestras expectativas,y de toa la región en toda Cataluña fue abrumadora. Tanto yo como mi familia le encantaria volver.

Espero conseguir un buen verano con una gran cantidad de invitados. Como he dicho, le recomendamos El Nus de Pedra a todos los que nos encontramos y conocer. Muchos saludos.

Mogens, Anette, Katherine y Oskar.Dinamarca. Julio 2009

Sin duda volveremos ! Junio 2009

Sin duda volveremos; los apartamentos cuidados hasta el mínimo detalle, el entorno impresionante, el parque para los niños genial, la habitación de juegos nos fue muy bien porque chispeó un poco, y el desayuno.... nos dejó sin palabras porque estaba genial y Joan y Montse nos hicieron ver que aún hay gente que no solo piensa en el negocio y que te hacen sentir como si estuvieras en casa. Gracia.

Noelia, Manel i Teo. Junio 2009

Une semaine plein de charme, juin 2009


Une semaine dans votre maison de paix, c'était juste parfait pour nos vacances en famille. C'est un lieu plein de charme et soigné avec beaucoup de gout. Merci pour votre hospitalité et gentillesse. Les enfants garderont de joyeux souvenir de ce terrain de jeux. Bonne suite et à bientot peut etre.

Antoine, Claire, Lucie et William, de Suisse. 2009

Un privilegi

Hem tingut el plaer de gaudir de l'hospitalitat d'en Joan i la Montse el passat cap de setmana. Un entorn privilegiat, unes instal·lacions excel·lents i, insisteixo, uns amfitrions atents, discrets, amables i eficients. Erem un grup de diverses families amb nens i ha estat, per a tots, una experiència molt bona. De ben segur que hi tornarem.

2009

Setmana Santa 2009

Aquests dies de Setmana Santa Celler,el nostre apartament s'ha convertit en un indret molt acollidor i molt tranquil. La fusió d' amabilitat de la família de la casa, juntament amb un entorn màgic i enlluernador, ha fet una estada inoblidable. Moltes gràcies pel vostre tracte.

Eva i Toni, 2009

Un 10

Hem estat aquests díes de Setmana Santa a l'apartament 4 (El Celler). De debò, el binomi tranquil·litat i desconnexió existeix gràcies a paratges i instal·lacions com aquestes. Sense dubte, un encert per elogiar les virtuts dels apartaments rurals. Una abraçada a la familia d'en Joan.

TONI i MARI 2009

Inmejorable

Hay que estar allí para entender el por qué de tantos puntos positivos. Y es que todo es perfecto: lugar, estancia, comodidades y sobre todo, la gran predisposición y amabilidad de sus dueños. Lo recomendamos sin lugar a dudas. Nosotros vamos a repetir seguro. Y esperamos que mucha gente se anime a ir porque van a salir muy contentos. Y si vais con niños vereis cómo disfrutan en la sala de juegos. Gracias Joan, has sido encantador con nosotros.

Ignasi, Blanca y Joel, Marzo 2009

We are enthusiastic of Nus de Pedra

We are enthusiastic of Nus de Pedra. Your service is fantastic and very friendly welcome.

Best regards, from Belgium. February 2009

Lo tiene todo ! Diciembre 2008

Sin duda "El Nus de Pedra" lo tiene todo: auténtico enclave rural en el que se disfruta de la naturaleza, la tranquilidad y el paisaje; complejo restaurado con esmero, cuidado y mucho gusto. Tanto los apartamentos como las instalaciones se encuentran en perfecto estado de mantenimiento y limpieza. El trato es esquisito, ya que combina a la perfección profesionalidad, amabilidad y cercanía.

Dispuestos a hacer tu estancia lo más agradable posible en todo momento. Un desayuno perfecto sin salir del apartamento. En resumen El Nus de Pedra es el resultado del cariño puesto por Joan y Montse en todo lo que hacen. No olvidaremos el detalle de la cena del primer dia.

María, Óscar, Álvaro y Jaime. Diciembre 2008

Vacances perfectes. 

Hola ,hem estat una setmana en el nus de pedra,un entorn molt tranquil, amb molta pau, paisatge verd i amb una gran piscina, estupendo. Molt a prop de girona capital,crec que en menys de 15minuts ja estavem alli. l'allotjament molt be, no ens va faltar de res. un lloc per a recomanar.

Agost 2008

Silencio,paz,tranquilidad

Silencio,paz,tranquilidad solo rompia esta situacion el trinar de los pajaros. Si quieres disfrutar de un sitio para leer un libro, pasear y en definitiva descansar sin ninguna duda id al Nus de Pedra. La famí­lia propietaria facilitará vuestra estancia y sentireis que estais en vuestra casa. Un cariñoso saludo; ah, y Naroa dice que muchos besos. 

El reino de la tranquilidad, por: Los de Santurce (maite naroa juanjo) - junama 2008

Hem passat el pont del 1 Maig al Nus de Pedra

Hem passat el pont del 1 Maig al Nus de Pedra, en un dels seus apartaments i només dir que ha estat tot un plaer. El paisatge que l'envolta es fantàstic, invita al relax i la tranquilitat està assegurada, només se senten els ocells, tot i que està a pocs Km de Girona capital. Els propietaris molt amables i atents. Destacaria sobretot l'escrupulosa netedat del apartament i dels utillatges de la cuina, està tot per a un ús immediat. Es un lloc ideal tant per parelles com per families amb nens, la nostra filla de 3 anys va disfrutar moltissim amb la sala de jocs de la casa i amb el jardí­, cada dia tenia ganes de tornar per jugar-hi. En fi, un lloc on sense cap mena de dubte, ens agradaria de tornar. Felicitats als propietaris pel bon gust que es reflexa tant en els apartaments com en l'entorn de la casa.

2008

Escapada hacia el relax!

Después de mi fugaz visita al "Nus de Pedra", me veo obligada a comentar mi opinión en la web. Es el paraíso de la tranquilidad, el relax y el silencio. Su situación es excelente, así como la señalización y sus propietarios. Más allá de su tranquilidad, los más aventureros pueden disfrutar de muchisimas excursiones (los propietarios informan al cliente sobre todas las excursiones), ya sean a caballo, a pie, en coche, en quad, en bici... para luego, al final del dia, acabar relajándose en las magnificas instalaciones del Nus De Pedra, que por cierto, es imprescindible decir, que éstas son impolutas. Ideal para ir con los niños, pues disponen de sala de juegos, billar, parque infantil, etc. Esperamos volver pronto!MUY RECOMENDABLE

Agosto 2008

Tornarem!

Moltes gràcies a la família de la casa. Les instal.lacions molt acollidores, fins el mínim detall. Et sents a gust i amb intimitat. Tornarem!

2008

Tot perfecte

Hem estat aquests dies festius de la Diada allotjats al Nus de Pedra, nomás dir que tot ha estat perfecte, tot molt ben cuidat, molt net, l'esmorzar era molt bo, i molta molta tranquilitat. Els propietaris son fantàstics.

2008

Un alojamiento encantador

Acabamos de estar cuatro días con dos niños pequeños y nos hemos encontrado muy a gusto. La casa es preciosa, así como el entorno y los servicios de que dispone. El apartamento estaba muy bien equipado, con muchos detalles, y la limpieza era exquisita. Comodísimo para los cuatro y estupenda la elección de las camas, tanto para los adultos como para los niños. Los niños estuvieron encantados con la sala de juegos, el parque infantil y la piscina; siempre estaban deseando volver a la casa. La amabilidad de los propietarios ha quedado patente en todo momento y los hemos tenido disponibles para lo que hemos necesitado. Allí se respira tranquilidad y se disfruta de la naturaleza. Además disponen de una variada y completísima información de todo lo que se puede visitar y hacer por la zona. Realmente hemos pasado unos días maravillosos. Recomiendo esta casa, pues todos los aspectos que buscábamos los hemos encontrado y la valoración es un 10. Gracias a los propietaris os pedimos disculpas si nuestras tertulias nocturnas fuera y las voces de los niños no os dejaron dormir o a algún otro huesped.

2008

Un séjour inoubliable

Nous avons passée un excellent séjour au "Nus del Pedra". Logement confortable, paysages magnifiques, services très appreciées de nos enfants (piscine, jeux). Bonne situation geographique : situacion près de la belle ville de Girone, dans une région volcanique, et proche de la mer. Accueil chaleureux par les propietaires de ce lieu magique. Calme assurée A recommander.

Juillet 2008

Inmejorable

Fantásticas instalaciones y sus propietarios muy muy amables. Super Recomendable.

2008

Una grata sorpresa

Nada más llegar a ´El Nus de Pedra´ descubrimos que las elevadas espectativas que habíamos depositado despues de visitar su página web, serían sin duda cumplidas e incluso superadas por la realidad. Ahora, despues de un espléndido fin de semana, con las atenciones personalizadas de los propietarios y la agradable conversación, disfrutamos de tantos recuerdos y, sin duda, empezamos a buscar en el calendario una fecha para volver a visitarles. Felicidades por haber creado este pequeño paraiso cerca de Girona.

2008

Tranquilidad

Hemos acertado de pleno. Una masía arreglada con gusto, limpia, un trato fantástico , un entorno privilegiado, en plena naturaleza y próxima a la ciudad, un silencio que te hace cargar las pilas para los que vivimos rodeados de ruido, una gama de olores a tomillo, romero, etc. que te relajan. Los dueños, . hacen que te sientas como en casa, además han tenido la feliz idea de pensar en los niños, pues tienen una sala con juegos que permiten que ellos se distraigan y juegen tranquilamente cuando cae la noche, porque durante el día han paseado y jugado tranquilamente por la zona, con la inapreciable compañía de sus propietarios .Tienen una muy buena información turística de la zona, toda a tu disposición. La verdad es que hemos estado muy a gusto.

2008

Muy tranquilo

Un paraje sin igual rodeado de naturaleza, una impresionante masia, preciosa para mi, con unos apartamentos muy bien equipados no falta de nada y con una hospitalidad increible estuvimos dos parejas con nuestras niñas el año pasado y estuvimos muy bien y este año volvemos a repetir para la misma fecha esperamos estar igual de bien.

2008

Es lo que se busca

En el Nus de Pedra.....estuvimos genial. Las habitaciones acogedoras, todo equipado. El entorno es precioso. Piscina ideal para quitarse el calor y todo adecuado para relajarse y descansar. Ambiente familiar. Realmente esperamos repetir en esta casa rural.

Agosto 2008. Mónica

Genial para familias con niños

Fuimos a pasar la semana santa con nuestros 3 hijos de 7, 5 y 3 años y no pararon un momento... cuando hacía sol estaban en el parque infantil y sinó en la maravillosa "sala de les joguines". Las excursiones recomendadas por Joan y Montse geniales y el sitio un remanso de paz y hospitalidad. La mejor de las que hemos ido. Volveremos seguro. Gracias Joan y Montse, han sido un placer pasar las vacaciones en la Vall de Llèmena en vuestra casa.

Estiu 2009

som la carme, el francesc i l'helena. hem passat unes vacances molt tranquiles, s'han acomplert allò que esperavem i més, en lloc és preciós, i els serveis son molt complerts.

Hi tornarem !

Aquest estiu hem estat 8 dies al Nus de Pedra i ens ho hem passat d'allò més bé. Buscàvem un lloc tranquil on gaudir de la natura i on en Joel (que ara té un anyet) també disfrutés de les seves primeres vacances d'estiu i al Nus de pedra hem trobat tot això i més. L'allotjament perfecte, tot impecable i els exteriors (piscina, gronxadors, barbacoes...) genials. Qualsevol cosa que hem necessitat així com informació per fer alguna excursió l'hem tingut ràpidament per part d'en Joan. A més hem estat com a casa perque tenim dos gats i al Nus de Pedra també teniem la Gini i el Nus que ens feien alguna visita :-) En poques paraules: Ben segur que hi tornarem !!

2008

En un lugar MAGICO * *

No tengo palabras para describir este lugar... Todas las que puedo escribir son pocas para describir este magnifico lugar, Los apartamentos PRECIOSOS (todo al detalle,no te falta de nada)El entorno ESPECTACULAR ( parece mentira que puedas aislarte del mundo tan facilmente) El trato MEJOR IMOSIBLE ( no estado en ningun lugar donde me e sentido como en mi propia casa... Joan y Montse son unas personas ENCANTADORAS las cuales nos an dado un hospitalidad impecable y nos hemos sentido ESPECIALES) Solo puedo deciros que no DUDEIS en ir a visitar-los por que no hay lugar mas bonito que EL NUS DE PEDRA!

Familia Serra, Gómez, 2008

SEMANA SANTA 2010

Pues la verdad ha superado nuestras expectativas. Nos ha encantado, y a nuestra pequeña de 16 meses todavía más. La verdad un 10 y a Joan y Montse otro 10 por su amabilidad y su servicialidad. Esperamos repetir.

Mikel, Ana y Bea 2010

Un Sant Joan Fantàstic !!

Hem passat uns dies per Sant Joan als apartaments del Nus de Pedra i l'experiència ha estat fantàstica, és del tot recomenable !! l'allotjament, les instal.lacions i els equipaments són genials i els responsables (en Joan i la Montse) han estat molt cordials en tot moment. La tranquil.litat ha estat assegurada tal com volíem !!

Pere, Joan, Anna i Meritxell 2009

June 2010 8 days Wonderful time ! Netherlands

We're having a wonderful time here, enjoying the beautiful view, the lovely appartment and the peaceful of the environment. We planned to stay here for 4 days we will end up staying 8 days. One thing we are enjoying specially is the many birds we see and hear. Of course we hear the nigthengale (nachttegaal in Dutch) but also many others. We are also member of Trufa-fan club, the happy little black dog. Thanks a lot, Joan and Montse for making our stay this wonderful experience.

From Utrecht. June 2010

DESDE iBIZA

HEMOS QUEDADO ENCANTADOS CON NUESTRA ESTANCIA EN LA MASIA, IDEAL PARA IR CON NIÑOS, POR LA AMPLITUD Y LAS FACILIDADES QUE NOS DIIERON MONTSE Y JOAN. GRACIAS POR UNAS VACACIONES ESTUPENDAS A PESAR DE ESTAR PASADAS POR AGUA, PERO HASTA ALLÍ LA LLUVIA HUELE Y SUENA DIFERENTE.

FAMILIA JORQUERA-MORALES 2009

1cap de setmana únic

El lloc és únic perqué hi trobes la tranquil.litat que busques. L'entorn és evocador i ideal per perdre-s'hi fent caminades. Les habitacions de la casa i els espais comuns són preciosos. Tant us pot servir per anar-hi en grup com per fer una escapada amb la parella. Els amos trasmeten una franquesa i una senzillesa autèntiques. Ras i curt: molt recomanable!

Martí octubre 2010

INSCRÍBETE A NUESTRO NEWSLETTER

SÍGUENOS